ONS VERHAAL

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn MARMIR. Makers van boutique chocolade. Chocolatiers die het ambacht bloedserieus nemen. Boutique chocolade, zeg je? Jazeker! Kwalitatief hoogwaardige chocolade waar je echt even goed voor wil zitten om van te genieten. Even een momentje voor jezelf. Een idee uit de koker van twee chocoladeliefhebbers, van wie één een heuse chocolate-scientist is. Zeg maar de brains behind the beauty.

Kan goed zijn dat je je afvraagt waarom het zoveelste chocolademerk. Terecht dat je daar vraagtekens bij zet, want de supermarktschappen en rekken kassakoopjes puilen uit van de chocoladelabels. Toch scharen we onszelf niet in de categorie huis-tuin-en-keuken snack voor de lekkere trek. Niet snaaien, maar genieten van een stukje luxe. Cadeautje voor jezelf of een ander.

Maar bij MARMIR is het geen eenrichtingsverkeer. Er zit geen andere kant aan de medaille. Terwijl jij (of de gelukkige ontvanger) de kleine dingen in het leven viert, wordt er ook aan het milieu gedacht. Dit betekent dat al onze boutique chocolades vrij van palmolie zijn, vrij van synthetische shit zijn, plasticvrij worden verpakt en made in Holland zijn. Want zeg nou zelf, er gaat niets boven Nederlandse makelij.

Oh, en de naam MARMIR? Dat is geïnspireerd op het natuurproduct marmer. De oudste steensoort met luxe look and feel dat perfect aansluit bij ons concept. Bovendien wordt het temperen van chocolade, het proces om het gouden goed glanzend en knapperig (the snap) te krijgen, op een marmeren werkblad uitgevoerd. En zo is de cirkel rond.

The art of giving a bit(e) of luxury.

To yourself, to a beloved one.

MARMIR is that tiny little package.

Created by two chocolate afficionados,

who see the bean-to-bar process

as a damn serious science.

Well, that’s it in a nut…uhh cocoa shell.

Want to taste luxury?

Trots. Nieuwsgierig. Jubelend. Zo voelen we ons nu onze allereerste smaak haar entree in ’t land maakt: Hawaii Salt Chocolate. Of beter gezegd, melkchocolade met Hawaïaans lavazout en karamel. Het resultaat na veel proeven en finetunen, finetunen en proeven. Waar we er nog veel woorden aan vuil kunnen maken, houden we het voor nu bij de boodschap ‘time to unwrap the bar!’

EXPLOSION OF FINE TASTE.

HAWAII VOLCANO